AMRHAR B.V.

Altijd hoge kwaliteit

Glasbewassing, een helder verhaal

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand. Bovendien wordt de levensduur van uw ramen en kozijnen verlengd. Regelmatig uw ramen laten wassen is dan ook letter en figuurlijk een schone zaak. Wilt u ook mooie schone ramen? Wij vertellen u graag alles over het wassen van uw binnen-buiten glas. Ook adviseren wij u graag over de benodigde frequentie, afgestemd op uw wensen.

Gevelreiniging

Als roet, mos, alg, graffiti of andere aanslag het aanzicht en de gevel van uw pand ontsiert, is het tijd voor professionele gevelreiniging. Het soort materiaal waarvan de gevel is gemaakt bepaalt op welke wijze wij de aanslag en/of vuil professioneel kunnen verwijderen. AMRHAR B.V. hanteert hiervoor verschillende methoden, afgestemd op de gebruikte bouwmaterialen.


Algemeen schoonmaak onderhoud scholen en instanties

Uit onderzoek is gebleken dat scholen schoner kunnen. De overheid constateerde in haar rapport 'schoon op school, fris in de klas. Dat maar liefst 39% van de leslokalen, 93% van de sanitaire voorzieningen en 58% van de overige ruimtes niet schoon genoeg waren. Er zijn door scholen weliswaar schoonmaakcontracten afgesloten, maar het ontbreekt de meeste schoolbesturen aan kennis en tijd om te controleren of de werkzaamheden echt goed worden uitgevoerd.

Stoffige en vervuilde omgevingen vormen een gevaar voor de veiligheid en gezondheid van de kinderen. Op een vervuilde vloer kan je uitglijden, stof kan leiden tot allergische klachten en vervuild sanitair is een broedplaats voor bacteriën. AMRHAR B.V. stelt dan in overleg met het schoolbestuur een schoonmaakplan op. AMRHAR B.V. is verantwoordelijk voor het beheer en de controle op de schoonmakers. Wees verzekerd van een schone school met professionele periodieke schoonmaak!


Vloeronderhoud

Uw vloer is het visitekaartje van uw huis en/of bedrijf. Onze deskundige medewerkers analyseren uw vloer, voordat zij de juiste methode van vloeren onderhoud kunnen bepalen. Op deze manier zijn wij in staat u snel en duidelijk een kostenoverzicht te geven. Het soort vloer dat u in uw huis en/of bedrijfspand heeft bepaald de wijze van reinigen en onderhoud. Elk type vloer vraagt om een speciaal afgestemde werkwijze.


Bouwschoonmaak

Zowel tijdens als na een bouwproject kunt u de medewerkers van AMRHAR B.V. inzetten. Wij zorgen voor schone bouwketen voor uw bouwvakkers en projectleiders en bieden daarnaast opleveringsschoonmaakwerkzaamheden.


Bouwketen

Met een keet op de bouwplaats heeft u als uitvoerder of aannemer een tijdelijke werkplek voor u en uw medewerkers gecreëerd. Uw mensen werken op een schone en prettige werkplek. Wanneer u de schoonmaak van de keet uitbesteed aan AMRHAR B.V. kunnen wij een periodieke schoonmaak aanbieden, dit kan dagelijks, wekelijks of maandelijks plaats vinden.